Behandlingar

Lucka 15

Lucka 15 i Adventskalendern är en Goodie bag påse från Dermalogica att hämta hos Katreen för den första som kan svara rätt på frågan ”Varför är IPL behandling bättre än laser för hårborttagning”  som kommentar till detta inlägg på hemsidan.

8 Svar till “Lucka 15”

 • fuxen says:

  Jag vill ha en skön julklapp!

 • Alexandra says:

  Jag vill ha en skön julklapp

 • IPL laser hårborttagning orsakar mindre skada på huden än laser terapi

 • Nina says:

  IPL gör mycket mindre skador på huden, vilket gör att den kan användas på känsligare områden, såsom överläppen, bröstvårtor osv.

 • Alexandra says:

  Jag tror att IPL behandling e bättre för att det ev inte ger några ärr och liknande. Det kan även göra acne ärr ev mindre synliga. IPL behandling kan ge lite rodnad men skulle enligt fakta försvinna ganska fort. Medans laser oftast ger rodnad och svullnad. Hoppas på rätt?

 • Tessan says:

  IPL laser hårborttagning orsakar mindre skada på huden än laser terapi, så att du kan rikta mer känsliga hudområden, t.ex. läppar eller bröstvårtor. IPL är också säkrare att använda på mörk hud, där laser terapi kan vara mer skadlig.

  IPL laser orsakar långvarig hårborttagning och minskar hårväxt med upp till 65%.

Svara