Behandlingar

Lucka 24, God Jul!

Sista luckan i kalendern är ett startkit för hudvård från Dermalogica till den som ger bästa formuleringen till varför just ni skulle behöva detta kit.

5 Svar till “Lucka 24, God Jul!”

 • Inger Kjerrman says:

  En trött tomtemor i Stockholm bor,
  har kört med gröt å klappar runt,
  vila å hudvård känns nu riktigt sunt!

  • Rune says:

   Grattis Inger Kjerrman till din vinst av ett startkit för hudvård från Dermalogica! Du kan hämta din vinst på Salong Blå Butiken.

 • Maddä says:

  All den här stressen och pressen har gett biverkningar på min hud iform att finnar, blemor och utslag. Har hållt på regelbundet med clearasil och neutrogena i över 2 månader utan några stora resultat. Är villig att pröva det mesta innan jag sökar läkarvård får detta då det för mig är psykiskt jobbigt för självkänslan och självförtroendet att går runt såhär.

 • Josefine says:

  Jag är helt medveten om att man bör använda produkter som är icke-komedogena, produkter som är fria från mineraloljor och dylikt, men likväl sitter jag här med min vintertrötta hy och bannar mig själv för att jag aldrig kommer till skott och börjar Dermalogica. Så ja, jag skulle nog behöva en knuff i rätt riktning helt enkelt.

 • Hanna says:

  ok, jag vet att julen är över och att priset är redan uthämtat MEN: min hud behöver verkligen kärlek under vinterhalvåret och just Dermalogica är min favorithudvårdsmärke. Just därför borde jag få ett kit i efterhand 😉

  Lägg gärna till mig till ert nyhetsbrev!

Svara